Dodge SRT Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hey guys im looking for some advice here.... im fairly knowledgeable but id like to know what others think of my situation.... i have a 2003 SRT-4.... upgrades include stage 1... exhaust... spring mod... and Greddy Profec-B spec II boost controller.... i have roughly 28K miles on my car. I have the low setting on 15psi and the high about 18-20psi... well... i felt a sputter one morning when i went to race a trans am... i was in high boost and automatically stopped... put it in low boost and it seemed alright but was def. messing up with the higher boost. I have a buddy that has a turbo car that is well beyond mine as far as tuning goes...and well i know sometimes when he is running really rich his plugs foul out... well i changed my plugs... and they showed a little sign of leaning out but nothing serious at all.... i replaced them with factory plugs and it ran strong for a day... but now it is back to the same sputter... and i cant boost more then 10psi... ive been suggested to change the plugs now... id like to know if anyone else has run into this problem... and if there is a simple fix to it... any advice is welcome... thanx
 

·
Registered
Joined
·
6,282 Posts
Try posting in the correct forum, you might get a better answer.

Also, try replacing wires, they might be cooked
 

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Discussion Starter · #5 ·
actually just ran the car again just now when i went out for food... sorry for the bother... but she is runnin like a champ... i guess i may have had some bad gas in there.... ive been hit directly with 2 of the last 4 bad hurricanes... and i think thats what it was cuz i just filled her up this morning and now she is runnin good... thanks for the time and effort
 

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Discussion Starter · #8 ·
damn... you know how much of a problem i was having to just find the stock plugs... no autozone, discount autoparts or other carried anything... its not like my car is that new.. and they couldnt cross reference anything... but i happen to work at a car dealership as a salesman... and one of the dealerships i work for is JEEP... and they have all the parts i need so i was able to order the spark plugs thru them... and i figure as far as the too much boost for them... that its worked for this long (2years and 28k miles...) why fix what aint broken
 
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top