Dodge SRT Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
1,797 Posts
unless you are in alaska .. id say you have a problem :shock:
 

·
Registered
Joined
·
2,516 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Mike B. said:
If it doesn't go above 140 even after extended driving it could be a couple of things:
1) Stat is stuck open
2) There is no stat
Stat? Sorry, but what is that? ThermoSTAT?

This behavior is very similar to the way my previous Neon was when the thermostat was broken. On my 2k Neon, I gain so much power when the thermostat was broken. In my SRT-4, I "think" I lost power...or maybe I don't feel any difference.

Do you think that this sound like the same situation?

By the way, the needle did go to around 200 and while I was staring at it, it dropped to below 140 and stayed there since. This was about 500+ miles ago.
 

·
Super Moderator
Probably a Mustang
Joined
·
6,412 Posts
SilverBullet said:
By the way, the needle did go to around 200 and while I was staring at it, it dropped to below 140 and stayed there since. This was about 500+ miles ago.
I think I figured it out for you. All you need to do is TURN THE CAR ON! :lol: J/K

BTW, nice Sig!
 

·
Registered
Joined
·
2,516 Posts
Discussion Starter · #7 ·
I took it to my friend (he replaced the broken thermostat on my previous Neon) yesterday and he said it maybe a bad temp sensor more than a broken thermostat.

I'm bringing her in for her check up on Monday and my local ***** dealer.
 
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top