Dodge SRT Forum banner

1 - 20 of 25 Posts

·
Registered
Joined
·
6,268 Posts
Discussion Starter #1
If I can get NeonWasp to put up this pic some of you guys might find it entertaining :D

Might have to wait a few til he puts in on here, but I think some of you guys will like it :wink:
 

·
Banned
Joined
·
27,026 Posts
ok?
 

·
Premium Member
Joined
·
5,578 Posts
so where the hell is it?
 

·
Registered
Joined
·
6,268 Posts
Discussion Starter #6
well, i sent it to daytonagts and neonwasp...mmm, no one seems to be putting it up here though, you guys will like it though, I promise, haha
 

·
Registered
Joined
·
7,982 Posts
What kind of BS is this TERM?
Posting crap without a pic..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
 

·
Premium Member
Joined
·
3,671 Posts
Here you go dude.... I'm sorry But I couldn't wait any more I had to go to my aunts memorial service well here is what I was sent. :D

 

·
Registered
Joined
·
4,919 Posts
yeah, thats no good, you notice the boost is only like 5psi? (guess, from the base of the needle)
 

·
Premium Member
Joined
·
3,671 Posts
yah that cel is a common site to me also :(

I'll put the cat back in this weekend for now till I can come up with a better exaust.. :twisted:
 

·
Registered
Joined
·
1,083 Posts
I guess I've been lucky. I took the cat out for a couple days, no CEL. Put an EBC in, and in testing it spiked to 17-18 psi several times, still no CEL.

When it comes on, does it go out by itself, or does it require a computer reset?

Dan R.
 

·
Registered
Joined
·
6,268 Posts
Discussion Starter #18
The boost was around 15, the CEL has been on for about 2 weeks now because of the bleeder, but it is kinda blurry, so sorry about the pic :wink: , goin 140 though, I think only one person noticed the speed in here, haha, that was the whole point in the pic :shock: :lol:
 
1 - 20 of 25 Posts
Top