Dodge SRT Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
1,826 Posts
Discussion Starter #1
ok, here's the story. i installed my ATP UPP yesterday with no problems. after 25 miles of driving my check engine light comes on. now i know my new HKS BOV is working because i can still hear it, and the car seems to be running perfectly fine..... so i'm assuming one of the vacuum lines or whatever leading into the stock BOV came loose (i hope). it's just too dark right now for me to check it. so my first question is how do i clear the check engine light (disconnect negative battery terminal?), and second of all, for those of you who got the UPP, how did you secure your vacuum lines so i don't have this problem again... (assuming of course that that is the problem). so any input you guys have would be great. thanks. 8)

p.s... how do you do that thing again where you can get the engine problem code to show up on the dash display?
 

·
Registered
Joined
·
582 Posts
Turn car on off on off on and code will get displayed at the odometer. If you unplug the battery you will get the cell off but the code will still be in the ECU so you can take it to like Autozone and they can tell you what the code is and remove it for you and best part its free.
 

·
Registered
Joined
·
1,826 Posts
Discussion Starter #3
i checked the code, and it's P0129....... barometric pressure..... what the hell does that mean? :shock:
 

·
Registered
Joined
·
1,083 Posts
I'm not sure what the code means. But I did notice that the vacuum hose for the ATP check valve does not fit very tightly on the stock BOV. It could come off very easily. I used a tie wrap to secure it. You might want to check that.
 

·
Registered
Joined
·
1,826 Posts
Discussion Starter #5
ok, well here's an update. i got up to go to work this morning and the CEL was on the entire way there. i get off work a little while ago, start the car up, and the CEL is gone. what's up with that? :shock:
 
1 - 5 of 5 Posts
Top