Dodge SRT Forum banner
1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
738 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have stage 1, Forge WGA, greddy EBC, Mopar catback, Iceman TB, and AEM SRI. I go to dyno and tune the EBC first run 188 Hp, they tel me my BOV is open, look at it and T into the TB, they cap the pink line and we run it again at 16 PSI 260 HP, we tune it to 18 PSI and 16 till redline. I leave and punch it later that day and the damn thing spikes at 27 PSI, what the hell, the check valve had popped off and they put it back on and the damn thing still hits 27 PSI. I tuen off the EBC and it still does it, they are gonna look at it for free. Is there a right way to cap the line, also what could cause this? I have the forge WGA with the 14-18 PSI spring, could a hose have popped off, any ideas, i hooked up the EBC the way super steve said which is to T into the TB, and connect it the way he said. The EBC is not the problem since this still happens when it is off. Any one else had this help me I am gonna race tomorrow and I would like the car ready.
 

·
Registered
Joined
·
956 Posts
Definitely sounds like a pressure line that feeds into the WGA popped off somewhere. Check EVERYTHING around the turbo for a popped line.
 

·
Registered
Joined
·
738 Posts
Discussion Starter · #3 ·
anyone else, once the they T'd into the TB it worked fine on the dyno, we did 2 more runs and I left the place. I get down the street and gun it and that is when it acts crazy the plug that was in the pink line pops off, and then all hell breaks loose with a 27 PSI spike. Anyone else hae this happen to them, the only thing they changed was T' ing into the TB for the check valve for the BOV. I am thinking something popped off. I will check in the morning to see if anything goes wrong.
 

·
Registered
Joined
·
340 Posts
no no no 27psi is good that means more power.

i know someone running 48psi of boost on their stock turbo with 785whp running like 7.8 @ 201mph. he goes down here to aveP to the strEEt racEs here in jersey. he'z mad tighT y0

lol yea def a hose popped somewhere
 

·
Registered
Joined
·
562 Posts
dan said:
no no no 27psi is good that means more power.

i know someone running 48psi of boost on their stock turbo with 785whp running like 7.8 @ 201mph. he goes down here to aveP to the strEEt racEs here in jersey. he'z mad tighT y0

lol yea def a hose popped somewhere
Did he put in some new gears? And if it is a stock engine a large Booooommmm will happen soon.
 

·
Registered
Joined
·
280 Posts
dan said:
no no no 27psi is good that means more power.

i know someone running 48psi of boost on their stock turbo with 785whp running like 7.8 @ 201mph. he goes down here to aveP to the strEEt racEs here in jersey. he'z mad tighT y0

lol yea def a hose popped somewhere
I upgraded my turbo to a small desk fan running 70psi. I trap in the 300's. :thumbsup:
 
1 - 11 of 11 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top