Stage 1 pcm? - Dodge SRT Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 08-18-2017, 04:03 PM Thread Starter
SRTforums Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Stage 1 pcm?

Hey guys, I just bought an '03 with an '04 pcm & injectors. I've been looking into getting a DSP, either the intune or the predator (can't afford the trinity at the moment), but I'm not sure how that would work with the pcm? Does it work just the same as if the pcm was still in the original car it came out of? Sorry for the noob question. I couldn't find the exact answer anywhere on here when I searched..
D-block1n is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 08-18-2017, 06:06 PM
Premium Member (Lifetime)
 
UbIlln's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Arlington, TX
Posts: 266
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 36 Post(s)
Garage
Lifetime Premium Member
I do not believe that a DSP or otherwise is going to care about what PCM is in the car. If the car is running with out any problems then you should be good, all the tuners are compatible with 2003 - 2005 anyway.

2003 SRT-4 - all stock! lol

UbIlln is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 08-18-2017, 06:37 PM Thread Starter
SRTforums Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
That's what I thought, but I wanted to be sure. I vaguely recall somebody mentioning that you couldn't use a DSP with a stage pcm for whatever reason, but it didn't make sense to me. Thank you

Silver '03 Stage 1 with bolt-ons
D-block1n is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 12-29-2018, 05:36 PM
New Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Digging this up from the dead for anyone doing research. The stg1 pcm in the auto equipped pt gt is beneficial even when flashing over it with the diablosport tuner. The tcm program is completely different. There isnt spark cut too when it shifts like the stock pcm does.
Elcheapoturbo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome