just installed aem uego wideband, afr at idle scaring me - Page 2 - Dodge SRT Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 21 (permalink) Old 07-29-2011, 07:10 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Michigan
Posts: 260
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I Seafomed the car to pinpoint any leaks, found none under the car. Any way to check if upstream o2 sensor? May he bad although new, or may be the wiring past the connecting point
boostedskyline is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 21 (permalink) Old 08-03-2011, 11:26 AM
New Member
 
FromADig's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Raleigh, NC
Posts: 80
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Use a boost leak tester. They are best for vending vacuum leaks in my experience.
FromADig is offline  
post #18 of 21 (permalink) Old 08-03-2011, 08:11 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Michigan
Posts: 260
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Exhaust leak is what Im looking for, don't think doing a boost leak test would help
boostedskyline is offline  
 
post #19 of 21 (permalink) Old 08-04-2011, 07:06 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Michigan
Posts: 260
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Fixed my problem, installed the oem upstream sensor and my idle went back to being smooth and my afr's are from 14.6-15, my code did not pop up the second I turned on the car so that's good, sensor from dealer was 107 but well worth it now thanks for all the help
boostedskyline is offline  
post #20 of 21 (permalink) Old 11-28-2011, 09:35 AM
New Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: ABQ
Posts: 57
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
nice fix
bignickmetro is offline  
post #21 of 21 (permalink) Old 02-07-2014, 01:39 PM
New Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: fresno
Posts: 263
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 46 Post(s)
I'm have same issue but it don't bother me crusing is 14.6 to 14.9. Wot is 11.7 i just got use to it.
dbay is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome