How to fix error code P0137 - SRT Forums - SRT4, SRT6, SRT8, SRT10 & Dodge Forum
 
 


Go Back   SRT Forums - SRT4, SRT6, SRT8, SRT10 & Dodge Forum > SRT-4 Other Discussion > SRT Problems & Dealer Service

SrtForums.com is the premier Dodge SRT Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-23-2008, 08:06 PM   #1 (permalink)
SRTforums Member
 
Join Date: Feb 2005
Member Number: 24620
Location: SAN ANTONIO
Posts: 57
Default How to fix error code P0137

I already replaced both O2 censors... replace spark plugs/wires, light is still on and shows P0137.. (comes and goes). Problem is the car hesitates when i get on the gas... it could be 1-5 gear... 1,2,hesitates,3,hes.,4,hes,5,hes... it doesnt happen all the time. but it feels like $hit. scared to get on the gas or to race... What can it be? anyone experienced this or has fixed this problem?
SRTGUY6 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-23-2008, 10:26 PM   #2 (permalink)
SRTforums Member
 
madman42's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Member Number: 55124
Location: St Robert, Mo
Posts: 67
Default

What mods do you have? If I'm not mistaken if you dont have a cat then the only fix is a stage 1 if you do have a cat you might wanna check your injector and/or spark plug. The second O2 sensor if just there to check to make sure all of the exhaust was cleaned up in the cat. Hope this helps.

Last edited by madman42; 02-23-2008 at 10:30 PM.
madman42 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2008, 08:08 AM   #3 (permalink)
SRTforums Member
 
Join Date: Feb 2005
Member Number: 24620
Location: SAN ANTONIO
Posts: 57
Default error code P1037

i only have intake and fmic...and i think it started before i put the fmic...
SRTGUY6 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2008, 01:43 PM   #4 (permalink)
SRTforums Member
 
Join Date: Feb 2008
Member Number: 61924
Location: ny
Posts: 2
Default

ive got the same exact problem with my car.. it idles rough when cold, boggs under boost.. i have a p0137 also which i thought it was for not having a cat. i got 3'' exhaust with resinator and borla muffler turbo back, manual boost controller, agp wastegate and stage 1 computer. i cant figure out whats going on with it.. if u find out anythin please send me a pm.. thanks
daracer18 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2008, 03:44 PM   #5 (permalink)
Scammer
 
BoostJunkies's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Member Number: 50062
Location: Houston
Posts: 1,425
Default

same here.
BoostJunkies is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2008, 02:04 PM   #6 (permalink)
SRTforums Member
 
Join Date: Feb 2005
Member Number: 24620
Location: SAN ANTONIO
Posts: 57
Default

should i just buy another o2 censor? if it keeps showing that code, ?
SRTGUY6 is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2008, 03:29 PM   #7 (permalink)
SRTforums Member
 
Join Date: Mar 2005
Member Number: 25892
Location: New England
Posts: 3,716
Default

I have the same issue, have a new Sensor on the way even though I just replaced the one that is in their less than 1K miles ago. No idea what is going on but I am sick of this car eating sensors, if it isn't the TPS or O2 it is something else it seems!!!
__________________
Mods: AGP GT3076R DBB Turbo, vehicle sold and missed!!
"The Cobalt firmly grabs you and whisks you along your way instantly. It does so with authority and poise, but while slipping relatively unnoticed through traffic, never being violent, or dare I say it, frightening. When you ask the SRT-4 to take you somewhere fast, it punches you in the face, throws you over its shoulder, and runs, screaming, so quickly that its tires can barely keep up."
madwax is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2008, 10:20 PM   #8 (permalink)
SRTforums Member
 
roberto's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Member Number: 39538
Location: Toronto
Posts: 641
Default

I just had this code pop up today as well!!
Bump for some help!
Subscribed!
__________________
Roberto
---------------------------------------------------
Stage 2/3 Hybrid
360whp - 388wtq
roberto is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2008, 01:25 PM   #9 (permalink)
SRTforums Member
 
Roach's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Member Number: 697
Location: Florida
Posts: 2,346
Default

anything?
__________________
2.0L SOHC - 400whp 11/11/04 - still shooting for 450whp+
Check out my mods and pics here

Roach is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2008, 10:33 AM   #10 (permalink)
SRTforums Member
 
Join Date: Oct 2006
Member Number: 46915
Location: quebec,Canada
Posts: 472
Default

i have it too, no CAT, stage 1, but it only show when it's cold outside.... it disappear when it's getting hot
__________________
05 stone white
sr-tom is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2008, 02:55 PM   #11 (permalink)
SRTforums Member
 
barrettgpeck's Avatar
 
Join Date: May 2005
Member Number: 28428
Location: Ft Worth
Posts: 4,036
Default

check all of your wires, it could possibly be that a connection is bad. also, are you getting mopar replacement o2 sensors or are you getting the DIY o2 sensors from vato-zone? if you are getting the generic o2 sensors, i feel that the cheap-o sensor is to blame.
__________________
Quote: Originally Posted by sphipps View Post
Jesus Christ..you're worse than that ginger who lives with his grandparents.

barrettgpeck is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2008, 01:38 PM   #12 (permalink)
Scammer
 
BoostJunkies's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Member Number: 50062
Location: Houston
Posts: 1,425
Default

i replaced my tps sensor wires and it went away!
BoostJunkies is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2008, 02:52 PM   #13 (permalink)
SRTforums Member
 
Roach's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Member Number: 697
Location: Florida
Posts: 2,346
Default

tps? how is that even related???
__________________
2.0L SOHC - 400whp 11/11/04 - still shooting for 450whp+
Check out my mods and pics here

Roach is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2008, 11:12 PM   #14 (permalink)
Scammer
 
BoostJunkies's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Member Number: 50062
Location: Houston
Posts: 1,425
Default

thats what I said but hey it went away. =)
BoostJunkies is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2008, 11:13 PM   #15 (permalink)
SRTforums Member
 
Roach's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Member Number: 697
Location: Florida
Posts: 2,346
Default

I just happen to have a brand new TPS sensor I picked up a month ago and have been waiting for a chance to use, I suppose maybe now is a good time to give it a try. It not Ill replace the downstream and see where my fatwallet gets me, lol
__________________
2.0L SOHC - 400whp 11/11/04 - still shooting for 450whp+
Check out my mods and pics here

Roach is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 10:35 PM.



(C) SRTforums.com

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2