Does anyone know what to do with a PO201, PO300, P0301 - SRT Forums - SRT4, SRT6, SRT8, SRT10 & Dodge Forum
 
 


Go Back   SRT Forums - SRT4, SRT6, SRT8, SRT10 & Dodge Forum > SRT-4 Other Discussion > SRT Problems & Dealer Service

SrtForums.com is the premier Dodge SRT Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-21-2007, 03:22 PM   #1 (permalink)
SRTforums Member
 
Join Date: Oct 2004
Member Number: 18951
Location: Covina
Posts: 103
Default Does anyone know what to do with a PO201, PO300, P0301

My only mods are an injen intake and a BOV. I started the car and it idled rough then i started to smell gas so i shut it off and it looks like gas coming out the exhaust pipe. Ive changed all the plugs already gaped at .045 and im stuck now. I need this car o last me till at least febuary. Anyone know of a quick fix?
dman2323 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-21-2007, 03:44 PM   #2 (permalink)
SRTforums Member
 
Hi N Mity's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Member Number: 33036
Location: WA
Posts: 7,223
Default

try new wires and plugs first. then plug wires, coil, and injectores. maybe try to find a local that you can try their parts for a few minutes to see which ones need to be fixed
Hi N Mity is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2007, 03:50 PM   #3 (permalink)
SRTforums Member
 
Join Date: Oct 2004
Member Number: 18951
Location: Covina
Posts: 103
Default

I have new wires OEM and my cylinder plug 1 smells of gas and now when i start my car white smoke comes out
dman2323 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2007, 03:51 PM   #4 (permalink)
SRTforums Member
 
BLKDOUTSRT4's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Member Number: 36285
Location: GARLAND
Posts: 11,953
Default

injectors go out sometimes....find someone with stockers to swap out....also that cylinder may not be firing could be a bad spark plug or coil
__________________
Quote: Originally Posted by Alpha-Omega View Post
....yeah, I'm gay and staying home this time

BLKDOUTSRT4 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2007, 03:55 PM   #5 (permalink)
SRTforums Member
 
Join Date: Oct 2004
Member Number: 18951
Location: Covina
Posts: 103
Default

do i just pull out the injector and try swaping with a good one or would i have a gas spill ?
dman2323 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2007, 04:28 PM   #6 (permalink)
SRTforums Member
 
Join Date: Oct 2004
Member Number: 18951
Location: Covina
Posts: 103
Default

I hate this car by the way and as soon as im done with school and have a nice down payment anyone is welcome to come along with me and throw some napalm on this P.O.S I kept it up did the regular maintenance on it it its gives me this shit. I f-ing hate dodge and their people and products
dman2323 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2007, 04:30 PM   #7 (permalink)
SRTforums Member
 
chingo_boost_05's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Member Number: 58452
Location: Houston
Posts: 198
Default

dude.....check your sensors
chingo_boost_05 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2007, 04:33 PM   #8 (permalink)
SRTforums Member
 
chingo_boost_05's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Member Number: 58452
Location: Houston
Posts: 198
Default

Trouble Code List
chingo_boost_05 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2007, 04:47 PM   #9 (permalink)
SRTforums Member
 
Join Date: Oct 2004
Member Number: 18951
Location: Covina
Posts: 103
Default

What sensors are you referring to? Now I notice if i wiggle the wiring on injector one it starts to idle bad. So it could be bad wiring?
dman2323 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2007, 04:48 PM   #10 (permalink)
SRTforums Member
 
PureBoost85's Avatar
 
Join Date: May 2006
Member Number: 41767
Location: sin city
Posts: 360
Default

Quote: Originally Posted by dman2323
What sensors are you referring to? Now I notice if i wiggle the wiring on injector one it starts to idle bad. So it could be bad wiring?


BINGO!!!!!
__________________
Mods: Stock +/-


Quote: Originally Posted by Tex
what the hell are you talking about? reading>you.

PureBoost85 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2007, 04:52 PM   #11 (permalink)
SRTforums Member
 
BLKDOUTSRT4's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Member Number: 36285
Location: GARLAND
Posts: 11,953
Default

Quote: Originally Posted by PureBoost85
Quote: Originally Posted by dman2323
What sensors are you referring to? Now I notice if i wiggle the wiring on injector one it starts to idle bad. So it could be bad wiring?


BINGO!!!!!

lol yah that shure is the cars fault....i love it people claim this car is a pos yet we have a forum full of people that are able to solve these simple little issues.....my wifes brand new 2006 rsx has been in 5 times 2 for trans and 3 other times for the ac only has 7000 miles on it and its granny driven.....my alleged pos dodge neon ive had since 8k miles now at 45k hasnt had a issue except the tps wiring.....shure is a pos
__________________
Quote: Originally Posted by Alpha-Omega View Post
....yeah, I'm gay and staying home this time

BLKDOUTSRT4 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 06:20 PM.



(C) SRTforums.com

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2