Questions for the next session - Page 25 - Dodge SRT Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #361 of 374 (permalink) Old 01-11-2009, 08:12 PM
SRTforums Member
 
moparx12's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Charlotte
Posts: 123
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
boost leak? i wasnt aware the speedo had anything to do with boost/vacuum
moparx12 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #362 of 374 (permalink) Old 01-17-2009, 06:44 AM
SRTforums Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Louisiana
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Where is the IAT SEnsor? Please provide pix if possible.
Skin N. Bones is offline  
post #363 of 374 (permalink) Old 01-17-2009, 06:53 AM
SRTforums Member
 
gottasrt4's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Rogers, AR
Posts: 1,817
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Question speedo

Quote:
Originally Posted by moparx12 View Post
boost leak? i wasnt aware the speedo had anything to do with boost/vacuum
speedo isn't the boost leak....and actually, if it was that, you'd be see'n it on the boost gauge.

describe the situation better....do you actually lose speed as well?? if not, I'd check the connections....crack the box the speedo's in or see if there's any moisture in or around it.

gottasrt4 is offline  
 
post #364 of 374 (permalink) Old 03-09-2009, 08:32 PM
SRTforums Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: indiana
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
i was wondering i just bought my srt4 saturday and so far i love it but people shit talk way too much and i want to go to a stage 4 kit but i am worried that the stock internals wont hold the boost
One Clean SRT is offline  
post #365 of 374 (permalink) Old 03-10-2009, 07:37 AM
SRTforums Member
 
gottasrt4's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Rogers, AR
Posts: 1,817
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
again, ENTIRELY wrong section - look in the turbos and ignition and I bet you'll see people talking 'bout the stage 4 kit. anyway, internals're good for like 500whp, so don't worry

gottasrt4 is offline  
post #366 of 374 (permalink) Old 03-15-2009, 12:14 PM
SRTforums Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: honduras
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
How can i fix a p2074 code on my 05 srt-4?
kattan is offline  
post #367 of 374 (permalink) Old 03-15-2009, 12:31 PM
SRTforums Member
 
gottasrt4's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Rogers, AR
Posts: 1,817
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
dude, freak'n search '2074'

gottasrt4 is offline  
post #368 of 374 (permalink) Old 03-19-2009, 11:28 PM
SRTforums Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: summerville
Posts: 136
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
i have a 2003 dodge neon srt. im tryin to see why everytime i go to the track to test the car out the turbo will just cut completely off and wont have a throttle response at all. can someone please help me out.
black neon srt4 is offline  
post #369 of 374 (permalink) Old 03-20-2009, 09:53 AM
SRTforums Member
 
gottasrt4's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Rogers, AR
Posts: 1,817
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
click here. WOW, look what searching for 'boost cutoff' turned up!!!

gottasrt4 is offline  
post #370 of 374 (permalink) Old 06-07-2009, 01:18 AM
SRTforums Member
 
Join Date: May 2005
Location: fort bragg
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Hey guys what's up I wanted to ask a few questions but I certainly don't want to brake any rules on here; to lazy to read the rules ;9 .Anyhow I bought my car in 05 SRT-4 and I thought I would add anything aftermarket till I was done paying the car off .Which I happened to do and now I saved some money to add to the car , Everything in the vehicle is stock I been doing a little research here and there but I want to do it the right way and it seems that the internet is a great way to get confuse since theres so much info on here . In case you are wondering how much I'm willing to spend well that would be $ 10,000.00.I kinda have an idea of how I want it but the first things I want to do it is get some really nice rims with at least 3 inch lips and some Tein coilover systems with and the best stage3 turbos with it's toy , whatever is the best for the car and
05srtnewbie is offline  
post #371 of 374 (permalink) Old 07-23-2009, 08:24 PM
SRTforums Member
 
MiamiMuffin's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Miami
Posts: 368
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
How will the srt4 run on diesel fuel?
Can the srt4 run on diesel fuel?

MiamiMuffin is offline  
post #372 of 374 (permalink) Old 08-05-2009, 05:03 PM
SRTforums Member
 
igotboost05's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Reno
Posts: 469
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Got a p340 code. Its cam senseor circuit, i know that, but ive had it before. I unhooked the sensor on the driversside of the block, unhooked battery and later hooked it all up. It worked fine with that before, but a month later, its doing it again. WTF is it doing that for?
igotboost05 is offline  
post #373 of 374 (permalink) Old 08-05-2009, 06:08 PM
SRTforums Member
 
Overcome's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Muay Thai Land
Posts: 4,711
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Quote:
Originally Posted by igotboost05 View Post
Got a p340 code. Its cam senseor circuit, i know that, but ive had it before. I unhooked the sensor on the driversside of the block, unhooked battery and later hooked it all up. It worked fine with that before, but a month later, its doing it again. WTF is it doing that for?
This might be a long shot and possibly even a wild assumption, but perhaps there may actually be a problem with your cam sensor circuit.

"If I could not go to heaven but with a party, I would not go there at all." - Thomas Jefferson,

The Second Amendment is the ONLY amendment with the word "regulated" in it.
Overcome is offline  
post #374 of 374 (permalink) Old 08-13-2009, 06:10 PM
SRTforums Member
 
igotboost05's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Reno
Posts: 469
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
I guess. Well its gone again, did the unhook and wait. I just dont get why, if its a bad sensor, why wont it just CONSTANTLY stay on. I guess our ECU takes forever to recognize the problem! idk, at least its gone. One more thing to think about...if others got the same ting, then CHANGED the sensor, how come it came back on Hmmmmm. Its cool though cuz these cars are like a freakin puzzle...you gotta learn your car for Yo SELF!
igotboost05 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
 

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome