N2mb boost box Help - Page 2 - Dodge SRT Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 57 (permalink) Old 11-18-2012, 11:30 AM
SRTforums Member
 
badboydneon's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Poconos, PA
Posts: 732
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Make sure your vacuum lines to the wg are tight and aren't leaking causing overboost. And make sure the diaphragm/seal is installed properly. I had this issue.



2004 Black SRT-4-
Mopar Stage 3 with the works
2003 Silver SRT-4-
BW s200sx-rs-56 .63ar
1997 Black 1G, 2.4 built and turboed-project

Any1 local in need of PCM flash...hit me up
badboydneon is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 57 (permalink) Old 11-19-2012, 06:31 AM
SRTforums Member
 
emanuelcurly's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Albany
Posts: 495
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
I would try a different spring. If u don't have any vacuum leaks. I had a problem with my 14psi spring from agp out of the box. When you got the car tuned what spring were u using or did u start having issues out of the blue?

Gtx3076r Tuned by Turbo666
emanuelcurly is offline  
post #18 of 57 (permalink) Old 11-19-2012, 06:10 PM Thread Starter
SRTforums Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: NY
Posts: 593
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
When I put everything at 0 this is how it ends up after I pulg back into it?

nsrt4 is offline  
post #19 of 57 (permalink) Old 11-19-2012, 06:14 PM
Premium Member (Lifetime)
SRT of the Month
 
underSRTarmor's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: N. La/ E. Tx
Posts: 9,177
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Lifetime Premium Member
This is my setting

over boost to 29
Gain 1
Spring 7.5
Learn 3

TUNED By MindMelt101
• MyBuild Thread
• 10.99 @132.23 1.70 60ft 27 psi
• Need Fuel setup ideas click here
Props go out to:
Mindmelt101, Tuner Geeks, Act, Wikyd Performance, Pwerks

Last edited by underSRTarmor; 11-19-2012 at 06:18 PM.
underSRTarmor is online now  
post #20 of 57 (permalink) Old 11-19-2012, 06:17 PM Thread Starter
SRTforums Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: NY
Posts: 593
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by underSRTarmor View Post
Set over boost to 20
Gain 0
Spring 0
Learn 0
Tried it even put a 9 psi spring in still spikes like crazy hits 23-30
nsrt4 is offline  
post #21 of 57 (permalink) Old 11-19-2012, 06:19 PM
Premium Member (Lifetime)
SRT of the Month
 
underSRTarmor's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: N. La/ E. Tx
Posts: 9,177
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Lifetime Premium Member
Quote:
Originally Posted by nsrt4 View Post
Tried it even put a 9 psi spring in still spikes like crazy hits 23-30
I edited my post. Sorry

TUNED By MindMelt101
• MyBuild Thread
• 10.99 @132.23 1.70 60ft 27 psi
• Need Fuel setup ideas click here
Props go out to:
Mindmelt101, Tuner Geeks, Act, Wikyd Performance, Pwerks
underSRTarmor is online now  
post #22 of 57 (permalink) Old 11-19-2012, 07:21 PM Thread Starter
SRTforums Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: NY
Posts: 593
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Why does it always change my learning rang?
nsrt4 is offline  
post #23 of 57 (permalink) Old 11-20-2012, 06:06 AM
SRTforums Member
 
emanuelcurly's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Albany
Posts: 495
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Quote:
Originally Posted by nsrt4 View Post
When I put everything at 0 this is how it ends up after I pulg back into it?

Even when u set ur boost points back down to where u want them? The boost box overrides them to that?

Gtx3076r Tuned by Turbo666

Last edited by emanuelcurly; 11-20-2012 at 06:08 AM.
emanuelcurly is offline  
post #24 of 57 (permalink) Old 11-20-2012, 11:25 AM Thread Starter
SRTforums Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: NY
Posts: 593
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Yes when I set SP LR and gain to 0 this is how it ends up after I drive it?
nsrt4 is offline  
post #25 of 57 (permalink) Old 11-20-2012, 02:27 PM Thread Starter
SRTforums Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: NY
Posts: 593
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I hooked a line right from the turbo to the wastgate and this is what I got..









I dont think my guage is off that bad?
nsrt4 is offline  
post #26 of 57 (permalink) Old 11-20-2012, 02:29 PM
Premium Member (Lifetime)
SRT of the Month
 
underSRTarmor's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: N. La/ E. Tx
Posts: 9,177
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Lifetime Premium Member
what set up you have?

TUNED By MindMelt101
• MyBuild Thread
• 10.99 @132.23 1.70 60ft 27 psi
• Need Fuel setup ideas click here
Props go out to:
Mindmelt101, Tuner Geeks, Act, Wikyd Performance, Pwerks
underSRTarmor is online now  
post #27 of 57 (permalink) Old 11-20-2012, 02:50 PM Thread Starter
SRTforums Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: NY
Posts: 593
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by underSRTarmor View Post
what set up you have?


6266 with tial 38mm I just tried another guage and its doing the same thing?
nsrt4 is offline  
post #28 of 57 (permalink) Old 11-20-2012, 02:58 PM
Premium Member (Lifetime)
SRT of the Month
 
underSRTarmor's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: N. La/ E. Tx
Posts: 9,177
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Lifetime Premium Member
what wg spring?

is a 38mm big enough for a 6266?

does it have 2 holes in the wg? i use the bottom with my boost box on my apg wg

is the wg pressure to close or pressure to open? if it has 2 port its both i think..

TUNED By MindMelt101
• MyBuild Thread
• 10.99 @132.23 1.70 60ft 27 psi
• Need Fuel setup ideas click here
Props go out to:
Mindmelt101, Tuner Geeks, Act, Wikyd Performance, Pwerks
underSRTarmor is online now  
post #29 of 57 (permalink) Old 11-20-2012, 03:02 PM Thread Starter
SRTforums Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: NY
Posts: 593
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by underSRTarmor View Post
what wg spring?

is a 38mm big enough for a 6266?

does it have 2 holes in the wg? i use the bottom with my boost box on my apg wg

is the wg pressure to close or pressure to open? if it has 2 port its both i think..


It has a 10psi spring in it
2 ports Im using the side port because there is othing in the top one?
nsrt4 is offline  
post #30 of 57 (permalink) Old 11-20-2012, 03:30 PM
Premium Member (Lifetime)
SRT of the Month
 
underSRTarmor's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: N. La/ E. Tx
Posts: 9,177
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Lifetime Premium Member
Quote:
Originally Posted by nsrt4 View Post
It has a 10psi spring in it
2 ports Im using the side port because there is othing in the top one?
if you remove the line off does it boost 10?

http://www.tialmedia.com/documents/w..._wginstall.pdf

TUNED By MindMelt101
• MyBuild Thread
• 10.99 @132.23 1.70 60ft 27 psi
• Need Fuel setup ideas click here
Props go out to:
Mindmelt101, Tuner Geeks, Act, Wikyd Performance, Pwerks

Last edited by underSRTarmor; 11-20-2012 at 03:35 PM.
underSRTarmor is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome